Réservation camping Saint-MaloBeschikbare / Reservering

00 33 2 99 46 33 98

Actualités camping Saint-MaloNieuws / Goede plannen

Prijzen en reserveringen 2021

Reserveringen zijn open voor locaties en voor verhuur, u kunt ze nu rechtstreeks op de website maken.
Meer info

Bienvenue dans notre camping en BretagneWELKOM BIJ CAMPING **** LONGCHAMP

Welkom in Bretagne in de omgeving van Saint-Malo
Vlak bij Saint-Malo, de bekende piratenstad, in het hart van de Smaragdkust in Bretagne… op 100 meter van het strand
In het departement van Ile en Vilaine ligt de camping Longchamps ****, op 100 meter van een prachtig strand van fijn zand. Onze camping ligt in een mooi buitengebied en toch maar op 600 meter van de winkels van de badplaats Saint Lunaire.
Ideaal gelegen in de nabijheid van beroemde plekken als Cap Frehel, Saint-Malo (13km), Dinard (5km), Cancale, Dinan en Saint-Briac-sur-Mer (2km).
Een grote verscheidenheid aan landschappen, een bijzonder mooi doorsneden kustlijn waar stranden en rotsformaties elkaars tegengestelden vormen, zorgt er voor dat Saint Lunaire en omgeving zo’n buitengewoon mooie plek is. U kunt daar ook van genieten als u de GR 34 volgt, de grote wandelroute langs de kust, tot bijvoorbeeld Dinard of Saint-Briac met uitzicht op een van de fraaiste baaien van Bretagne.
Met veel plezier ontvangen wij u bij ons voor een ontspannende vakantie met uw familie. U kunt verzekerd zijn van de rust en de kalmte om van een heerlijke vakantie te genieten 03 april tot 27 september 2020.
Onze 90 vakantieverblijven zijn recent en van een uitstekende kwaliteit zodat u in alle comfort een ontspannen vakantie in Bretagne kunt doorbrengen.
Kom u ontspannen in ons overdekte en verwarmde zwembad, laat u heerlijk gaan in ons buitenbad met glijbanen en wildwaterrivier….. geniet van onze Multisport, speelterreinen….
Camping Longchamps doet al het mogelijke om groot en klein lekker ontspannen onze schitterende omgeving te laten verkennen…. Kom genieten van uw vakantie op onze familiecamping in Ile en Vilaine….