Réservation camping Saint-MaloBeschikbare / Reservering

00 33 2 99 46 33 98

Actualités camping Saint-MaloNieuws / Goede plannen

Prijzen en reserveringen 2021

Reserveringen zijn open voor locaties en voor verhuur, u kunt ze nu rechtstreeks op de website maken.
Meer info

Bienvenue dans notre camping en BretagneSaint-Lunaire

SAINT-LUNAIRE

U vindt de camping net buiten Saint-Lunaire, gelegen aan het strand van Longchamps et op 600 meter van de winkels (supermarkt, restaurants, apotheek, boekwinkel, postkantoor, kammers, bakkers…..), kortom, alles wat nodig is in de buurt van de camping.

U mag beslist de markt van Saint-Lunaire niet missen. Die is iedere zondagmorgen (van eind juni tot midden september). U kunt vanaf de camping te voet naar de markt gaan.

Vanaf Saint-Lunaire kunt u kiezen uit verschillende wandelroutes.

De vlinderroute: ontdek de rotsformatie Nick, een geweldig mooi natuurterrein. Vanaf dit punt kunt u de baai van Saint-Malo bewonderen, de Punt van Decolle en het Cezembre eiland… maar u kunt ook het binnenland van Saint-Lunaire gaan ontdekken.

De GR34: het douaniers pad dat u langs de hele Bretonse kust voert.

Het Toeristenkantoor van Saint-Lunaire organiseert (in de zomer) bezoeken met een gids om het natuurlijke en culturele erfgoed van het stadje en omgeving te leren kennen.

Geocoaching: Door gebruik te maken van deze speciale app. van het toeristenkantoor kunt u gaan schat zoeken en tegelijkertijd Saint-Lunaire leren kennen. Los de raadsels op en vindt de schatten (inlichtingen op het toeristenkantoor/office de tourisme).

Tijdens de zomer zijn er op het strand van allerlei sportieve activiteiten: stretching, fitness, ontspanning….

Voor de avonden: bioscoop, discotheek

Tijdens de zomermaanden is er op het strand de ‘Piratenclub’

Neem ook een kijkje op de site van de Mairie de Saint-Lunaire (officiële site van de gemeente)

Wat is er allemaal te zien in Saint-Lunaire:

- De rotsen van Decolle (op 800 meter van de camping): een wijds uitzicht over de baai van Saint-Malo, Kaap Frehel…. En vergeet vooral niet te vragen waar de grot van de zeemeerminnen is…

- De rotsformatie Nick: eigendom van het Conservatoir du Littoral (de Franse Natuurmonumenten) laat u verschillende hectaren bijzondere begroeiing bewonderen. Ook een uitzicht op zee dat u niet mag missen.

-Crevelin: De riviermonding van de Crevelin laat u haar twee gezichten zien: bij eb en bij vloed, twee hele verschillende uitzichten maar allebei spectaculair.

De zee taxi: de taxi boot brengt u naar het eiland Cezembre, naar Dinard, Saint-Malo en de Ebihens eilanden.