Réservation camping Saint-MaloBeschikbare / Reservering

00 33 2 99 46 33 98

Actualités camping Saint-MaloNieuws / Goede plannen

Bienvenue dans notre camping en BretagneDinard

DINARD

Dinard ligt op 3 km van Saint-Lunaire.

Een geweldig mooie badplaats met magnifieke stranden, de wandelboulevards langs de zee, de luisterrijke villa’s, de fraaie tuinen met subtropische beplanting. Dinard ‘de elegante’ heeft de charme weten te bewaren die zo typerend was voor de ‘Belle Epoque’ (1871-1914).

In de zomer, van midden juli tot midden augustus: van maandag tot vrijdag wordt er iedere avond iets georganiseerd: zeemansliederen, concerten en activiteiten voor de kinderen.

Wandelingen bij maanlicht: van juli tot september worden er vanaf de Quai de la Perle (de Parelkade) wandelingen in het stadspark georganiseerd. De tuin is dan helemaal verlicht en tijdens uw wandeling wordt u begeleid door muziek (zie foto van het Toeristenbureau van Dinard).

Ontdekkingstochten (7): ontdek al wandelend de stad Dinard en haar omgeving.

Er is een speciale tocht uitgezet om u de kunstgaleries en de ateliers van kunstenaars te laten ontdekken (het Kunstenaarsfeest is in augustus).

De ‘Maremotrice’ fabriek van EDF (de Franse elektriciteitsmaatschappij) – Op ontdekking in de getijdencentrale. Het bezoekerscentrum is modern, ludiek en dynamisch: maak kennis met de groep EDF, de geschiedenis van de elektriciteit, de verschillende manieren om energie op te wekken. Hoe werkt de getijdencentrale? Gun uzelf ook een blik op de flora en fauna en de omgeving van de rivier de Rance.

Boottochten vanaf Dinard met de boten van Corsaire.

Er rijdt een bus tussen Dinard en Saint-Malo

Het eiland Cezembre.

Dinard vanaf de rivier de Rance ( gaat ook door de sluizen)

Kaap Frehel

Vissen op zee

De Chausey eilanden

Boottochten Chateaubriand: aan boord ontdekt u de Rance vallei.

Het kleine BE fort (gebouwd door Vauban) tegenover het strand van Dinard (toegang te voet of per boot)

Het dierenpark van Port Breton: 5 hectaren bos, bloemen en struiken waar 40 soorten dieren te zien zijn (zoals o.a. reeën, damherten. Ezels, geiten, wallabies, fazanten, eenden, lama’s…) en 20 soorten vogels in de volières.

Thalassotherapie (Accor Thalasso Dinard - +33-(0)2 99 16 78 10)

Duikclub, verhuur van watersportmateriaal (jet skies etc.). Bioscoop. Het Casino van Dinard aan de strandboulevard (speelautomaten, tafelspellen)

Bezoek ook de site van het toeristenbureau van Dinard.